活髮熱線:2392 3611

顧客意見箱

Instagram

主頁 >成功案例>更年期脫髮

更年期脫髮

繼續在諾貝爾做『頭髮護理』Keep住啲頭髮


(效果因個人而異,並不保證)

梁小姐正值更年期,有少許血壓高及糖尿,需要定時服藥,頭髮隨著年紀的增長愈來愈少!但『諾貝爾』的顧問話最主要是她經常染髮!他們說一般染髮劑含『笨丙胺』的化學劑是很傷頭髮!其實我都知,因為她的頭髮愈來愈冇彈性,暗啞,很乾旱又冇力!直至有一次在佐敦碰見苑仔,問她有冇得攪呀?她叫我去『諾貝爾』啦!她咁大個女都冇諗過頭髮可以再生,但眼見苑仔真的比之前多了很多頭髮,所以去試試看看幫唔幫倒!

結果,做了2個月療程已見有新頭髮,尤其是頭頂明顯改善,但由於梁小姐需要經常染髮,所以現開始在『Nobel』做『草本染髮』,染髮令頭髮不單只有番光澤順滑咗!真的比坊間的染髮差很遠,她介紹咗很多朋友來做染髮(雖然她們未有脫髮) 但在這裏染髮不傷頭髮,她的朋友們都很鍾意!

最後經過九個月的治療,她多了很多頭髮,她身邊的朋友及親人都覺得很有效!她現在繼續在諾貝爾做『頭髮護理』,Keep住啲頭髮!


如有任何疑問,請即與我們專業髮理顧問/治療師
聯絡2392 3611
© Copyright © 2016 Nobel Hair Care Research Ltd. All rights reserved.
網上預約